Τα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2023 που θα διεξαχθεί στο Λίβερπουλ τον Μάιο, εξαντλήθηκαν σε λίγο περισσότερο από 30 λεπτά σήμερα, ανέφεραν οι διοργανωτές.
Η Βρετανία φιλοξενεί τον 67ο διαγωνισμό για λογαριασμό της Ουκρανίας, της νικήτριας του διαγωνισμού του 2022 που αποκλείστηκε από τη φιλοξενία της διοργάνωσης λόγω του συνεχιζόμενου πολέμου στη χώρα.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεοπτικών Οργανώσεων ζήτησε από τη Βρετανία, η οποία ήταν επιλαχούσα το 2022, να αναλάβει τη διοργάνωση.
Τα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό είχαν τιμή μεταξύ 160 και 380 λιρών, ενώ τα εισιτήρια για τους δύο ημιτελικούς κοστολογήθηκαν μεταξύ 90 και 290 λιρών.
Περίπου 3.000 εισιτήρια για συνολικά εννέα παραστάσεις θα διατεθούν σε εκτοπισμένους Ουκρανούς έναντι 20 λιρών το καθένα, είχε τονίσει η βρετανική κυβέρνηση τον περασμένο μήνα.

Ειδήσεις σήμερα:
- Οδηγός λεωφορείου κυνήγισε και παρέσυρε με το όχημα συνάδελφό του
- Μαίνεται η φωτιά σε εργοστάσιο πλαστικών στην Αυλίδα. Μήνυμα 112 στους κατοίκους για τους καπνούς
- Συγκλονιστικό βίντεο από το Έβερεστ. Ορειβάτες περπατούν δίπλα σε σορούς. 330 νεκροί ορειβάτες
- Δυστύχημα στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής. Οι 6 παραλείψεις στη λειτουργία του crazy dance
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ