Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο διοικητής αστυνομικού τμήματος, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία εργαζόμενης (ως πολιτικό προσωπικό) του τμήματος, του οποίου είναι επικεφαλής, για σεξουαλική παρενόχληση.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο αξιωματικός συνελήφθη μετά την καταγγελία, που έκανε ο σύζυγος της γυναίκας και στην οποία υποστηρίζει ότι της έδειξε ένα σεξουαλικό βοήθημα και ένα μαχαίρι τύπου πεταλούδα.
Ο διοικητής παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Η δίκη αναβλήθηκε και ο αξιωματικός αφέθηκε ελεύθερος.
Ειδήσεις σήμερα:
- Θερμότερος από το κανονικό αναμένεται ο Φεβρουάριος. Η μακροπρόθεσμη πρόγνωση του Meteo
- Τη Λούκα Κατσέλη προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά ενημέρωσε ο Σωκράτης Φάμελλος
- Νέα έρευνα για την ταυτότητα του Τζακ του Αντεροβγάλτη ζητά η απόγονος ενός από τα θύματά του
- Σε δίκη για παραβίαση του νόμου “πόθεν έσχες”, παραπέμπεται ο Κασσελάκης. Αίτια η συμμετοχή σε εταιρείες στο εξωτερικό
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ