Σε παιδικό πάρτι πνίγηκε η 3χρονη στη Ρόδο. Δεν υπήρχε ναυαγοσώστης στην πισίνα

Σε παιδικό πάρτι πνίγηκε η 3χρονη στη Ρόδο. Δεν υπήρχε ναυαγοσώστης στην πισίνα

Η Ρόδος παραμένει σοκαρισμένη από τον πνιγμό ενός τρίχρονου κοριτσιού σε πισίνα καταστήματος στην Ιαλυσό.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής, κατά τη διάρκεια παιδικού πάρτι. Το κοριτσάκι ήταν μαζί με τη γιαγιά του και το αδελφάκι του κοντά στην πισίνα. Κάποια στιγμή η γιαγιά απομακρύνθηκε για λίγο για να πάει στο μπαρ και τότε το παιδί ξέφυγε από την προσοχή της.

Όταν η γιαγιά επέστρεψε, είδε το κοριτσάκι μέσα στην παιδική πισίνα, χωρίς τις αισθήσεις του. Δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει τι ακριβώς έγινε και πόση ώρα έμεινε το παιδί χωρίς επίβλεψη.

Δεν υπήρχε ναυαγοσώστης στην πισίνα

Παρά το ότι πρόκειται για πισίνα σε επαγγελματικό χώρο, δεν υπήρχε ναυαγοσώστης, κάτι που έχει προκαλέσει έντονη αντίδραση.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης συνελήφθη, αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά από εντολή του εισαγγελέα. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παραβίαση της νομοθεσίας για τα καταστήματα και τους χώρους ψυχαγωγίας.

Προσπάθησαν να σώσουν το παιδί για 20 λεπτά

Άνθρωποι που ήταν στο σημείο έτρεξαν να βοηθήσουν και έβγαλαν το κοριτσάκι από το νερό. Ήταν χωρίς σφυγμό και μελανιασμένο. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έφτασαν γρήγορα και έκαναν καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) για πάνω από 20 λεπτά.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι το παιδί έβγαζε νερό και αφρούς από το στόμα, ένδειξη ότι είχε καταπιεί πολύ νερό.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό και θα πάρει καταθέσεις από όλους όσοι ήταν παρόντες, περιλαμβανομένων των εργαζομένων του καταστήματος. Η νεκροψία – νεκροτομή θα γίνει μέσα στην ημέρα για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Παρακαλούμε σχολιάζετε κόσμια. Υβριστικά σχόλια δεν θα γίνονται αποδεκτά

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

mixanitouxronou.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Χρίστος Βασιλόπουλος

Διευθυντής Σύνταξης: Δημήτρης Πετρόπουλος

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: Δ. Πετρόπουλος - Χ. Βασιλόπουλος Ο.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Δ. Πετρόπουλος - Χ. Βασιλόπουλος

Έδρα - Γραφεία: Σόλωνος 85, ΑΘΗΝΑ 10679

ΑΦΜ: 800991040, ΔΟΥ: Α' Αθηνών

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2103647909

close menu

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.