Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε σήμερα στην Ιαπωνία, με το επίκεντρό του να εντοπίζεται στην περιοχή Κιούσου, στο νότιο τμήμα της χώρας, ενώ εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι.
Σύμφωνα με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωλογικών Ερευνών (USGS) και την Ιαπωνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, το μέγεθος του σεισμού καταγράφηκε στους 6,9 βαθμούς.
Η Ιαπωνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ανέφερε ότι η προειδοποίηση για τσουνάμι αφορά τις περιοχές Μιγιαζάκι και Κόιτσι. Νωρίτερα, η προκαταρκτική εκτίμηση της υπηρεσίας προσδιόριζε το μέγεθος του σεισμού στους 6,4 βαθμούς.
Παράλληλα, το Ευρωπαϊκό Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC) αρχικά εκτίμησε το μέγεθος του σεισμού στους 6,6 βαθμούς. Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 37 χιλιόμετρα, σύμφωνα με την εκτίμηση του EMSC.
Εικόνα: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Άγριο γεράκι παγιδεύτηκε σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη
Ποιοι διετέλεσαν Πρόεδροι της Δημοκρατίας στην Ελλάδα από το 1974
Νέο έκτακτο δελτίο καιρού. Χιόνια και καταιγίδες ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα

Ειδήσεις σήμερα:
- Ελικόπτερο έπεσε στη μαρίνα Βουλιαγμένης. Δείτε το βίντεο
- «Το Temu λειτουργεί ως βιτρίνα, συλλέγει προσωπικά δεδομένα». Η μήνυση με αποκαλυπτικά στοιχεία για το λογισμικό
- Τι ισχύει για το κινητό με τον νέο ΚΟΚ. 10 κρίσιμες οδηγίες που πρέπει να γνωρίζουμε όλοι
- Νέο κύμα ισραηλινών επιθέσεων στο Ιράν. “Στόχοι” αναχαιτίστηκαν στην Τεχεράνη. Ισχυρή έκρηξη στην πόλη Ισφαχάν
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ