Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε σήμερα στην Ιαπωνία, με το επίκεντρό του να εντοπίζεται στην περιοχή Κιούσου, στο νότιο τμήμα της χώρας, ενώ εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι.
Σύμφωνα με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωλογικών Ερευνών (USGS) και την Ιαπωνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, το μέγεθος του σεισμού καταγράφηκε στους 6,9 βαθμούς.
Η Ιαπωνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ανέφερε ότι η προειδοποίηση για τσουνάμι αφορά τις περιοχές Μιγιαζάκι και Κόιτσι. Νωρίτερα, η προκαταρκτική εκτίμηση της υπηρεσίας προσδιόριζε το μέγεθος του σεισμού στους 6,4 βαθμούς.
Παράλληλα, το Ευρωπαϊκό Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC) αρχικά εκτίμησε το μέγεθος του σεισμού στους 6,6 βαθμούς. Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 37 χιλιόμετρα, σύμφωνα με την εκτίμηση του EMSC.
Εικόνα: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Άγριο γεράκι παγιδεύτηκε σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη
Ποιοι διετέλεσαν Πρόεδροι της Δημοκρατίας στην Ελλάδα από το 1974
Νέο έκτακτο δελτίο καιρού. Χιόνια και καταιγίδες ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα

Ειδήσεις σήμερα:
- σραήλ. Τουλάχιστον 23 τραυματίες από τις πυρκαγιές κοντά στην Ιερουσαλήμ
- Αντιπαράθεση με φόντο τα «παντελόνια» στη Βουλή μεταξύ Γεωργιάδη και Κωνσταντοπούλου
- Σύλληψη 59χρονου για κατασκοπεία στην Αλεξανδρούπολη. Φωτογράφιζε στρατιωτικό υλικό για λογαριασμό ρωσικής υπηρεσίας
- Η Τζούλιαν Μουρ απαγγέλλει Κωνσταντίνο Καβάφη. Το μεγάλο αφιέρωμα 162 χρόνια από τη γέννηση του
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ