Την πρώτη συνάντηση του με την 33χρονη κρατούμενη στην ΓΑΔΑ έχει ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Ζάρδας που έλαβε εντολή από την 18η Τακτική Ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, να υπερασπιστεί την κατηγορουμένη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Η δικαστική λειτουργός όρισε νέο συνήγορο στην 33χρονη μητέρα της Τζωρτζίνας, καθώς χθες το βράδυ η κατηγορουμένη βρέθηκε χωρίς εκπροσώπηση μετά την παραίτηση και του δεύτερου συνηγόρου που είχε αναλάβει να την υπερασπιστεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ζάρδας παρέλαβε ήδη την δικογραφία για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της γυναίκας που του ανατέθηκε η υπεράσπιση της και εφόσον και η ίδια η 33χρονη τον αποδεχθεί θα συνεργαστεί μαζί της ώστε να είναι έτοιμη την Δευτέρα το μεσημέρι να προσέλθει στην ανακρίτρια για να απολογηθεί.

Ειδήσεις σήμερα:
- Τροχαίο στη Βούλα. Πάνω από 10 τραυματίες παραμένουν στα νοσοκομεία. Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός
- Κύμα καύσωνα σε όλη τη χώρα από την Κυριακή έως την Τετάρτη. Αναλυτικά το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
- Πάνω από 3.000 καταγγελίες για ακαθάριστα οικόπεδα σε 18 ημέρες. Ξεκίνησαν οι έλεγχοι
- Η απαγόρευση των κινητών στα σχολεία της Ολλανδίας βελτίωσε τη συγκέντρωση των μαθητών. Τι δείχνει έρευνα
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ