Ακόμα ένα τμήμα από τη διαμελισμένη σορό του άνδρα που από χθες απασχολεί τη δημοσιότητα, εντόπισαν το απόγευμα της Τετάρτης εργαζόμενοι της ΔΕΔΙΣΑ.
Οι έρευνες συνεχίζονται στα σκουπίδια όπου είχαν βρεθεί νωρίτερα το κεφάλι και άλλα μέρη του σώματος του νεκρού και αυτή τη φορά εντοπίστηκε το ισχίο μαζί με ένα τμήμα της μέσης του άτυχου άνδρα.
Η αναζήτηση δεν έχει τελειώσει, καθώς δεν έχουν εντοπιστεί όλα τα τμήματα του σώματος.
Όσον αφορά τις έρευνες για την τοποθεσία στην οποία μπορεί να πετάχτηκαν τα κομμένα μέλη, θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολο να εντοπιστεί καθώς τα απορρίμματα που έρχονται από το Ρέθυμνο, μεταφέρονται σε κοντέινερ όπου φορτώνονται πολλές παρτίδες, με αποτέλεσμα να είναι απίθανο να ιχνηλατηθεί ποιο απορριματοφόρο μάζεψε τις συγκεκριμένες σακούλες και από πού.
zarpanews.gr

Ειδήσεις σήμερα:
- Άραχθος. Ενός λεπτού σιγή από τους γιατρούς πριν προχωρήσουν στη λήψη των οργάνων του 14χρονου Σπύρου
- Πέθανε σε ηλικία 91 ετών ο μεγάλος δεξιοτέχνης του κλαρίνου Πετρολούκας Χαλκιάς
- Ελικόπτερο έπεσε στη μαρίνα Βουλιαγμένης. Δείτε το βίντεο
- «Το Temu λειτουργεί ως βιτρίνα, συλλέγει προσωπικά δεδομένα». Η μήνυση με αποκαλυπτικά στοιχεία για το λογισμικό
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ