Για τέσσερις επιθέσεις εναντίον γυναικών, στο Αιγάλεω και στο Χαϊδάρι, σε βάρος των οποίων προέβη σε άσεμνες χειρονομίες, κατηγορείται ένας 18χρονος, ελληνικής υπηκοότητας, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα στο Αιγάλεω.
Ο 18χρονος συνελήφθη ύστερα από αναζητήσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μετά από καταγγελία ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία την προσέγγισε και αποπειράθηκε να χειρονομήσει σε βάρος της, προσβάλλοντας την γενετήσια αξιοπρέπειά της.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου, από την προανακριτική έρευνα προέκυψε η ταυτοποίησή του σε άλλες τρεις περιπτώσεις προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος γυναικών στις περιοχές Αιγάλεω και Χαϊδαρίου.
Σε βάρος του 18χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση, με την οποία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Ειδήσεις σήμερα:
- Ο Ερντογάν κατηγορεί την αντιπολίτευση για την «τρομοκρατία των δρόμων»
- Ποιες περιοχές απαλλάσσονται από την υποχρέωση καταβολής ΕΝΦΙΑ για το έτος 2025
- «Ήπια δύο ποτήρια ούζο ισχυρίζεται ο 60χρονος που σκότωσε σε τροχαίο 50χρονη μητέρα στον Λαγκαδά
- Η απάντηση της τρανς κόρης του Ελον Μασκ στην ανάρτηση ότι ο γιος του «πέθανε»
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ