Συνελήφθη, τα ξημερώματα της Πέμπτης (7/12) από αστυνομικούς της ‘Αμεσης Δράσης στην περιοχή του Κολωνού 55χρονος από την Αίγυπτο κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο κατηγορούμενος προσέγγισε 2 νεαρές κοπέλες και προέβη σε χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα.
Κατόπιν αναζητήσεων, ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού, όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της παραπάνω αξιόποινης πράξης.
Όπως σημειώνεται από την ΕΛΑΣ σε βάρος του 55χρονου εκκρεμούσε απόφαση, για το αδίκημα της προσβολής δημόσιας ευπρέπειας με ποινή φυλάκισης οχτώ μηνών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ειδήσεις σήμερα:
- Τροχαίο στη Βούλα. Πάνω από 10 τραυματίες παραμένουν στα νοσοκομεία. Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός
- Κύμα καύσωνα σε όλη τη χώρα από την Κυριακή έως την Τετάρτη. Αναλυτικά το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
- Πάνω από 3.000 καταγγελίες για ακαθάριστα οικόπεδα σε 18 ημέρες. Ξεκίνησαν οι έλεγχοι
- Η απαγόρευση των κινητών στα σχολεία της Ολλανδίας βελτίωσε τη συγκέντρωση των μαθητών. Τι δείχνει έρευνα
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ