Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν και σήμερα, Παρασκευή 3 Μαρτίου, τα τρένα καθώς η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) εξήγγειλε νέα 24ωρη απεργία, με αφορμή ο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.
Το Σωματείο εργαζομένων ΟΣΕ, μαζί με την Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, θα συναντηθούν με τον υπουργό Μεταφορών, Γιώργο Γεραπετρίτη, και στη συνέχεια θα συναντηθούν με τα πολιτικά κόμματα της Βουλής.
Όπως δήλωσε στο MEGA ο Νίκος Τσικαλάκης, πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΣΕ, το σωματείο αποφάσισε να συνεχιστεί η προσπάθεια για να αναδειχθεί η αλήθεια.
«Σήμερα όλοι έχουν εστιάσει σε ένα συνάδελφο που έκανε ένα ανθρώπινο λάθος. Η κατάσταση έρχεται πολλά χρόνια πίσω, αμέλεια και λάθη» δήλωσε και επεσήμανε πως εάν είχαν εισακουστεί τόσα χρόνια, θα είχε αποφευχθεί η τραγωδία.
«Σήμερα είναι πολύ νωρίς για να ονοματίσουμε εάν είναι ένας, δύο, πέντε, πόσοι είναι οι υπεύθυνοι. Όλες αυτές οι ενημερώσεις και καταγγελίες που έχουμε κάνει στην ηγεσία και στο υπουργείο όλα αυτά τα χρόνια, για να γίνουμε χρήσιμοι κι όχι απλώς να είμαστε διαμαρτυρόμενοι, εμείς αύριο θα συνεδριάσουμε και θα τα οργανώσουμε με τη σειρά χρονικά».
«Εάν δεν εισακουστούμε θα προχωρήσουμε δυναμικά σε κινητοποιήσεις», ξεκαθάρισε ο κ. Τσικαλάκης.

Ειδήσεις σήμερα:
- Ελικόπτερο έπεσε στη μαρίνα Βουλιαγμένης. Δείτε το βίντεο
- «Το Temu λειτουργεί ως βιτρίνα, συλλέγει προσωπικά δεδομένα». Η μήνυση με αποκαλυπτικά στοιχεία για το λογισμικό
- Τι ισχύει για το κινητό με τον νέο ΚΟΚ. 10 κρίσιμες οδηγίες που πρέπει να γνωρίζουμε όλοι
- Νέο κύμα ισραηλινών επιθέσεων στο Ιράν. “Στόχοι” αναχαιτίστηκαν στην Τεχεράνη. Ισχυρή έκρηξη στην πόλη Ισφαχάν
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ