Βρέφος μόλις 15 μηνών με εγκαύματα στα κάτω άκρα μεταφέρθηκε χθες στο νοσοκομείο Παίδων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η μητέρα και η γιαγιά του βρέφους έκαναν μπάνιο πριν από τρεις ημέρες το κοριτσάκι, χρησιμοποιώντας ωστόσο καυτό νερό, προκαλώντας του εγκαύματα.
Κατά την παραλαβή του από τους εφημερεύοντες ιατρούς διαπιστώθηκε πως το βρέφος ήταν νεκρό, ωστόσο κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.
Για το περιστατικό εχει διαταχθεί νεκροψία-νεκροτομή.
Λόγω των τραυμάτων που έφερε το βρέφος, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία συνέλαβε την 32χρονη μητέρα και την 60χρονη γιαγιά για αμέλεια.

Ειδήσεις σήμερα:
- Η Μαρία Καρυστιανού καταγγέλλει πως άγνωστοι απείλησαν την οικογένειά της. Τι κατέθεσε στη Δίωξη
- Το Ιράν προετοιμάζει την μεγαλύτερη πυραυλική επίθεση στην ιστορία κατά ισραηλινού εδάφους. «Να μιλήσουν άμεσα πριν να είναι αργά» λέει ο Τραμπ
- Φωτιά στο Άνω Σούλι Μαραθώνα. Από μια καρακάξα φαίνεται ότι ξεκίνησε η πυρκαγιά
- Το κτίριο της ιρανικής κρατικής τηλεόρασης στόχος ισραηλινής επίθεσης (Βίντεο)
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ