Τρεις ώρες κατέθετε στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης. Αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις από την Ευελπίδων

Τρεις ώρες κατέθετε στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης. Αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις από την Ευελπίδων

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη στην ανακρίτρια που διερευνά τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Ο πατέρας του 9χρονου παιδιού παρέμεινε στο γραφείο της ανακρίτριας επί τρεις ώρες και εξερχόμενος δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση.

Ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου έφτασε στο κτίριο της Ευελπίδων περίπου στις 12 το μεσημέρι, φορώντας τα ίδια μαύρα ρούχα που φορούσε και χθες, όντας ανέκφραστος όπως και στη χθεσινή παρουσία του.

Ο πατέρας των τριών παιδιών άλλαξε άρδην την αμυντική, έναντι δημοσιευμάτων και υποστηρικτική απέναντι στην 33χρονη, στάση που τηρούσε ως την στιγμή που κατέστη κατηγορούμενη η σύζυγός του, δηλώνοντας σοκαρισμένος για την εξέλιξη. Όπως έχει δηλώσει, πλέον θέλει να μάθει την αλήθεια για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης του αλλά και για τους άλλους δύο θανάτους .

Χθες, κρατώντας στα χέρια του την δικογραφία της υπόθεσης αλλά και την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου που μόλις είχε παραλάβει ως πολιτικώς ενάγων, δήλωσε πως τα στοιχεία σε βάρος της, είναι “αδιάσειστα”.

Η ανάκριση θα συνεχιστεί με καταθέσεις ιατρών και νοσηλευτών των νοσοκομείων όπου νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα οι οποία αναμένονται να προσέλθουν στο ανακριτικό γραφείο τις προσεχείς ημέρες.

Ακολουθήστε την mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr