Τροχαίο – σοκ στην Ιταλία. 22χρονος σκοτώθηκε ακαριαία στον αυτοκινητόδρομο της Ρώμης. Το κοντέρ πλησίασε τα 300 χλμ./ώρα

Τροχαίο – σοκ στην Ιταλία. 22χρονος σκοτώθηκε ακαριαία στον αυτοκινητόδρομο της Ρώμης. Το κοντέρ πλησίασε τα 300 χλμ./ώρα

Ένας νεκρός και δύο σοβαρά τραυματίες ήταν ο τραγικός απολογισμός ενός τροχαίου δυστυχήματος το οποίο σημειώθηκε στην Ιταλία, σοκάροντας την κοινή γνώμη.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στον περιφερειακό αυτοκινητόδρομο της Ρώμης με πρωταγωνιστή τον 22χρονο οδηγό ενός λευκού Audi R8.

Ο οδηγός του γερμανικού sportscar διασκέδαζε στο δρόμο, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς με απαγορευτικές ταχύτητες. Την ίδια στιγμή, μάλιστα, ο συνοδηγός του κατέγραφε με το κινητό του τηλέφωνο. Λίγα δευτερόλεπτα πριν το μοιραίο ατύχημα, εμφανίστηκε στο βίντεο το ψηφιακό ταχύμετρο του Audi R8, το οποίο έδειξε να φτάνει τα 300 χλμ./ώρα.

Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, ο οδηγός φαίνεται έχασε πλήρως τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα. Από τη σφοδρή σύγκρουση, ο 22χρονος οδηγός του λευκού Audi R8 σκοτώθηκε ακαριαία και ο συνοδηγός τραυματίστηκε σοβαρά. Με σοβαρούς τραυματισμούς μεταφέρθηκε σε νοσοκομειακή μονάδα και μια έγκυος γυναίκα, η οποία ενεπλάκη στο δυστύχημα.

Η είδηση του δυστυχήματος και το βίντεοτο οποίο μαρτυρά τα αίτιά του προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στην Ιταλία, καθώς η εγκληματική συμπεριφορά του οδηγού του λευκού Audi R8 λίγο έλειψε να αποβεί μοιραία για τους υπόλοιπους οδηγούς που είχαν την ατυχία να βρεθούν στο πέρασμά του.

Μετά το δυστύχημα:

Πηγή: Car & Motor

Ακολουθήστε την mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr