Συνεργείο καθαρισμού εντόπισε ένα βαρέλι με ανθρώπινο σκελετό, στην κοίτη του Πλατανιανού Ποταμού όπου εκτελούνται εργασίες καθαρισμού.
Ο υπάλληλος του βαρέως μηχανήματος κατά τον καθαρισμό του ποταμού που βρίσκεται στην περιοχή Πλατανιάς Ρεθύμνου, εντόπισε ένα πλαστικό βαρέλι το οποίο αποκάλυψε το μακάβριο μυστικό του, με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση των αρχών.
Το εύρημα μεταφέρθηκε στην Διεύθυνση ιατροδικαστικής υπηρεσίας Κρήτης και η υπόθεση σύμφωνα με ενημέρωση του ΑΠΕ ΜΠΕ, έχει πάρει το δρόμο της ιατροδικαστικής διαλεύκανσης, σχετικά με το χρόνο θανάτου του προσώπου, καθώς και πιθανό εντοπισμό περισσότερων στοιχείων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ταυτότητα του.
Ειδήσεις σήμερα:
- Άραχθος. Ενός λεπτού σιγή από τους γιατρούς πριν προχωρήσουν στη λήψη των οργάνων του 14χρονου Σπύρου
- Πέθανε σε ηλικία 91 ετών ο μεγάλος δεξιοτέχνης του κλαρίνου Πετρολούκας Χαλκιάς
- Ελικόπτερο έπεσε στη μαρίνα Βουλιαγμένης. Δείτε το βίντεο
- «Το Temu λειτουργεί ως βιτρίνα, συλλέγει προσωπικά δεδομένα». Η μήνυση με αποκαλυπτικά στοιχεία για το λογισμικό
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ