Δείτε το προφητικό βίντεο του Χάρρυ Κλυνν του 1982, στο οποίο περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο προκρίθηκε η Ελλάδα κόντρα σε αφρικανική χώρα.
Η εθνική ομάδα ήταν σε πλήρη σύνθεση: Κυρδιμήρης, Τσακατσούκας, Καραμήτρος, Κλαπαντάρας, Χατζημιζήθρας και ο χρυσός σκόρερ Μάϊκ Γιαουρτάκος.

Το 2014, 32 χρόνια αργότερα, η Εθνική Ελλάδος αγωνιζόταν εναντίον μίας αφρικανικής χώρας, της Ακτής Ελεφαντοστού. Ο αποκλεισμός απείχε μόλις λίγα δευτερόλεπτα και η αγωνία είχε φτάσει στα ύψη.
Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής ήταν ο Έλληνας διεθνής Γιώργος Σαμαράς, που λύτρωσε την Εθνική.
Με εύστοχο πέναλτι το εθνικό συγκρότημα προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.Πού να το ήξερε ο Χάρρυ Κλυνν, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 21 Μαΐου 2018, ότι το 1982, ντυμένος παπάς, το προφητικό σατυρικό του βίντεο θα γινόταν πραγματικότητα.
Κύριε ελέησον…
Διαβάστε στη «ΜτΧ»: «Φουντούνια σαλάμ, φουντούνια μαλέκομ, φουντούνια φατάχ, φαντούνια ουλάχατα, ουλάχατα». Οι αντισυμβατικές διαφημίσεις του Χάρρυ Κλυνν, που υποστήριζε ότι έτσι έκανε ανταρτοπόλεμο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here