Ιδιαίτερη στιγμή της λήξης του αγώνα και του αποκλεισμού της εθνικής από το Μουντιάλ της Βραζιλίας ήταν το «αντίο» ουσιαστικά του Γιώργου Καραγκούνη.
Ο αρχηγός της εθνικής στην 139η και τελευταία συμμετοχή του και σε ηλικία 37 ετών έτρεξε περισσότερο από όλους τους Ελληνες παίκτες. Κάλυψε 13,62 χλμ, ενώ δεύτερος ήταν ο Χολέμπας με 12,89 χλμ.
«Ήταν το τελευταίο μου ματς» είπε ο Καραγκούνης.
«Εκεί που ελέγχαμε το παιχνίδι δεχθήκαμε γκολ και χάσαμε την ισορροπία. Κυριαρχήσαμε μετά, πιέσαμε, θα μπορούσαμε να βάλουμε γκολ στην παράταση. Εκεί θα μπορούσαμε να το έχουμε καθαρίσει. Δυστυχώς δεν ήμασταν τυχεροί. Και τώρα είμαστε λυπημένοι, αλλά και υπερήφανοι. Κρίμα. Θέλαμε να δώσουμε στους Έλληνες χαρά. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο το έχει. Δεν αλλάζει τώρα τίποτα. Πολλοί παίκτες πήραν εμπειρίες,είπε.
Το κλάμα του Γκέκα
Η Ελλάδα αποκλείστηκε στη διαδικασία των πέναλτι από την Κόστα Ρίκα με τον Φάνη Γκέκα να αστοχεί και στη συνέχεια να ξεσπάσει σε κλάματα.O 34χρονος επιθετικός έμελλε να είναι ο μοιραίος στη διαδικασία των πέναλτι. Μπορεί η εκτέλεσή του να μην ήταν κακή, αλλά ο Κέιλορ Νάβας είχε την απάντηση δίνοντας έτσι την πρόκριση στην Κόστα Ρίκα.
Όπως ήταν φυσιολογικό ο Γκέκας στη συνέχεια ήταν απαρηγόρητος. Ξέσπασε σε κλάματα με τους συμπαίκτες του να προσπαθούν να τον συνεφέρουν.
Πηγή: sport24
Ειδήσεις σήμερα:
- Επιβεβαιώθηκαν οι πρώτοι νεκροί από το μπλακ άουτ στην Ισπανία. Συνεχίζεται η αποκατάσταση του ρεύματος
- Εξάρχεια. Σοκάρει το βίντεο από τη στιγμή που 37χρονος επιτίθεται σε 22χρονη στη Σόλωνος για να τη βιάσει
- Τα φωτοβολταϊκά δείχνουν οι Ισπανοί ως αιτία για το πρωτοφανές μπλακ άουτ. «Δεν συνδέεται με έλλειψη πυρηνικής ενέργειας» λέει ο Σάντσεθ
- Βίντεο από τη στιγμή που ξέσπασε φωτιά σε κατάστημα στην Πάτρα. Μαθητές φωνάζουν έντρομοι
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ