Ο 26χρονος Λουίτζι Μαντζιόνε που συνελήφθη εχθές, είναι ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση της δολοφονίας του CEO της UnitedHealthcare, Μπράιαν Τόμσον.
Στον Μαντζιόνι απαγγέλθηκαν κατηγορίες, όπως δίωξη για φόνο, αλλά και αδικήματα που αφορούν τη νομοθεσία για την οπλοκατοχή και την παραχάραξη εγγράφων, σύμφωνα με το δίκτυο του CNN. Στα πρακτορεία σημειώνεται ότι εντός του εγγράφου, εννοείται ότι ο Μαντζιόνι είχε «κακή διάθεση απέναντι στις αμερικανικές εταιρείες».
Ο Μπράιαν Τόμσον, πυροβολήθηκε το μεσημέρι στις 4 Δεκεμβρίου, έξω από το ξενοδοχείο Hilton, όπου θα συναντούσε επενδυτές, σε συνέδριο. Σύμφωνα με πρώην πράκτορα του FBI, ο 26χρονος που διέπραξε έναν φόνο που φέρει όλα τα χαρακτηριστικά ενός δολοφόνου – τιμωρού με πρόθεση να στείλει ένα μήνυμα.
«Αυτό δείχνει κάτι πολύ μεγαλύτερο, σαν εκδικητής. Κάποιος που είναι καλά προετοιμασμένος να κάνει μια δυνατή δήλωση και κατηγορεί την UnitedHealthcare» δήλωσε η πράκτορας στο The Daily Beast.
Ειδήσεις σήμερα:
- Θερμότερος από το κανονικό αναμένεται ο Φεβρουάριος. Η μακροπρόθεσμη πρόγνωση του Meteo
- Τη Λούκα Κατσέλη προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά ενημέρωσε ο Σωκράτης Φάμελλος
- Νέα έρευνα για την ταυτότητα του Τζακ του Αντεροβγάλτη ζητά η απόγονος ενός από τα θύματά του
- Σε δίκη για παραβίαση του νόμου “πόθεν έσχες”, παραπέμπεται ο Κασσελάκης. Αίτια η συμμετοχή σε εταιρείες στο εξωτερικό
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ