Οι εδώ και πολλά χρόνια συνεργάτες και φίλοι, Νικ Κέιβ και Γουόρεν Έλις φέρονται να ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για το soundtrack νέας ταινίας για τη Μέριλιν Μονρόε.
Τη βιογραφική ταινία με τίτλο «Blonde», σκηνοθετεί ο Άντριου Ντόμινικ και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «The Guardian».
Την είδηση επιβεβαίωσε ο Έλις σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου του βιβλίου.
Ο Νικ Κέιβ χαρακτήρισε τη συνεργασία του με τον Έλις «απίστευτο προνόμιο» που δεν θεωρεί δεδομένο. «Σε κάθε περίπτωση, θέλει το καλύτερο για μένα και εγώ το καλύτερο για εκείνον» είπε.
«Περνάμε πολλές ώρες αυτοσχεδιάζοντας μουσική μαζί, καθόμαστε και παίζουμε με καλή πίστη χωρίς την πολιτική και την υφαρπαγή εξουσίας πολλών συνεργασιών. Αφήνουμε απλώς τα τραγούδια να βρουν τον εαυτό τους» ανέφερε.
Ειδήσεις σήμερα:
- “Όχι” στην απομάκρυνση λύκων από την Πάρνηθα με εισαγγελική εντολή
- Ισραήλ – Ιράν. Νέες εκατέρωθεν πυραυλικές επιθέσεις και βομβαρδισμοί. «Αν συνεχίσει ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ Χουσεΐν»
- Άραχθος. Στην Πάτρα η μεταμόσχευση νεφρού και παγκρέατος του 12χρονου. Τα υπόλοιπα όργανα σε Ιταλία και τη Γερμανία
- Γιατρός ομολόγησε ότι έδινε παράνομα κεταμίνη στον Μάθιου Πέρι. Δίδασκε στον βοηθό του ηθοποιού πως να του το χορηγεί
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ