Τιμαλφή και χρήματα άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας, άρπαξαν άγνωστοι που διέρρηξαν πέντε θυρίδες στο θησαυροφυλάκιο τράπεζας στη Νέα Σμύρνη το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (8/7).
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, οι δράστες εισήλθαν στην τράπεζα ως πελάτες, λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι και άγνωστο με ποιον τρόπο, κατέβηκαν στο θησαυροφυλάκιο, απασφάλισαν την είσοδο χωρίς να σημάνει συναγερμός και παραβίασαν συνολικά πέντε θυρίδες.
Οι τέσσερις από τις θυρίδες ήταν της τράπεζας και ήταν άδειες, η πέμπτη όμως, είχε νοικιαστεί από πελάτη και περιείχε τιμαλφή άγνωστης αξίας, τα οποία πήραν οι δράστες.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομική πηγή, οι δράστες ήταν πιθανότατα δύο και έχουν καταγραφεί από κάμερες να κατεβαίνουν και να ανεβαίνουν τη σκάλα προς και από το θησαυροφυλάκιο. Έρευνες για την υπόθεση διενεργεί το τμήμα Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής.

Ειδήσεις σήμερα:
- σραήλ. Τουλάχιστον 23 τραυματίες από τις πυρκαγιές κοντά στην Ιερουσαλήμ
- Αντιπαράθεση με φόντο τα «παντελόνια» στη Βουλή μεταξύ Γεωργιάδη και Κωνσταντοπούλου
- Σύλληψη 59χρονου για κατασκοπεία στην Αλεξανδρούπολη. Φωτογράφιζε στρατιωτικό υλικό για λογαριασμό ρωσικής υπηρεσίας
- Η Τζούλιαν Μουρ απαγγέλλει Κωνσταντίνο Καβάφη. Το μεγάλο αφιέρωμα 162 χρόνια από τη γέννηση του
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ