Μια 34χρονη κρατείται από την αστυνομία καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία του 58χρονου συντρόφου της, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Λεπτοκαρυά Πιερίας.
Αντιφάσεις, μπερδεμένες ιστορίες και πολλά ακόμη, οδήγησαν αυτομάτως τους αστυνομικούς να «κυκλώσουν» ως νούμερο ένα ύποπτο τη σύντροφό του, η οποία, ωστόσο, από την πρώτη στιγμή μιλούσε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με συγκινητικά λόγια για τον 58χρονο άνδρα.
Τελικά, έπειτα από σειρά ανακρίσεων, η σύντροφός του «έσπασε» και ομολόγησε στις αρχές το έγκλημα, καθώς και το πού ακριβώς έθαψε τον άνδρα πίσω από την αυλή. Μάλιστα σύμφωνα με έγκυρες πηγές του του ThessToday.gr,από τις 2 το μεσημέρι έσπευσε στο σημείο ιατροδικαστής και αφού έσκαψαν τον χώρο, εντόπισαν ανθρώπινα οστά.
ΕΚΠΑ. 7.700 σεισμοί σε εννέα ημέρες ανάμεσα σε Σαντορίνη και Αμοργό. Φόβοι για κατολισθήσεις
Meteo. Ισχυρός αντικυκλώνας φέρνει κρύο στη χώρα μας μέχρι τα μέσα του μήνα

Ειδήσεις σήμερα:
- Τροχαίο στη Βούλα. Πάνω από 10 τραυματίες παραμένουν στα νοσοκομεία. Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός
- Κύμα καύσωνα σε όλη τη χώρα από την Κυριακή έως την Τετάρτη. Αναλυτικά το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
- Πάνω από 3.000 καταγγελίες για ακαθάριστα οικόπεδα σε 18 ημέρες. Ξεκίνησαν οι έλεγχοι
- Η απαγόρευση των κινητών στα σχολεία της Ολλανδίας βελτίωσε τη συγκέντρωση των μαθητών. Τι δείχνει έρευνα
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ