Προκαταρκτική εξέταση για τις δηλώσεις του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, κατά υπαλλήλων του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, στη διάρκεια συνέντευξης την περασμένη Δευτέρα, ζήτησε η Εισαγγελία Βόλου.
Ο δήμαρχος Βόλου είχε προτρέψει τους επαγγελματίες να οργανωθούν και αν δεν διαγραφούν τα πρόστιμα που τους επιβλήθηκαν να οργανωθούν και να δείρουν τους υπαλλήλους του ΟΛΒ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, η Εισαγγελία μέσω καταθέσεων θα διερευνήσει αν στοιχειοθετείται η κατηγορία της προτροπής σε βία κατά του δημάρχου Βόλου.
O Αχιλλέας Μπέος στη συνέντευξη της Δευτέρας στην οποία είχε επιτεθεί εκ νέου στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα, είχε ζητήσει από επαγγελματίες που έλαβαν «μπιλιετάκια» ώστε να πληρώσουν τα χρέη τους από την χρήση τραπεζοκαθισμάτων στην παραλία, «να οργανωθούν και να μαυρίσουν στο ξύλο» τους υπαλλήλους του ΟΛΒ.
Ειδήσεις σήμερα:
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ανοιχτά της Γαύδου. Έγινε αισθητός στην Κρήτη
- “Όχι” στην απομάκρυνση λύκων από την Πάρνηθα με εισαγγελική εντολή
- Ισραήλ – Ιράν. Νέες εκατέρωθεν πυραυλικές επιθέσεις και βομβαρδισμοί. «Αν συνεχίσει ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ Χουσεΐν»
- Άραχθος. Στην Πάτρα η μεταμόσχευση νεφρού και παγκρέατος του 12χρονου. Τα υπόλοιπα όργανα σε Ιταλία και τη Γερμανία
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ