Η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα και οι συνεχείς εξελίξεις, αποτελούν κεντρικό θέμα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης, αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παγκοσμίως.
Το twitter είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέσα, που επιλέγουν πλέον οι πολιτικοί για τις τοποθετήσεις τους, χωρίς ενοχλητικές ερωτήσεις δημοσιογράφων. Από το τουίτερ βγαίνουν πια καθημερινά ειδή σεις.
Το βράδυ της Κυριακής 5 Ιουλίου η παγκόσμια κοινή γνώμη παρακολουθούσε την Ελλάδα και περίμενε τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος.
Όσο η ώρα περνούσε, τόσο αυξάνονταν η “κίνηση” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Το δίκτυο RT έφτιαξε ένα βίντεο με γράφημα που δείχνει την έκρηξη των tweets σε ολόκληρη την Ευρώπη, από την ώρα που άρχισαν να βγαίνουν οι δημοσκοπήσεις μέχρι αργά, που το αποτέλεσμα είχε παγιωθεί.
Heatmap: #OXI blows up on the TwittersphereTwitter explodes with #OXI (NO) vote tweets
Posted by RT on Κυριακή, 5 Ιουλίου 2015
Διαβάστε επίσης: «Δεν νιώθω ασφαλής πουθενά». Φιλμάκι κατά του bullying. Μικραίνει κάθε φορά που κάνεις «share» στο Facebook.
Ειδήσεις σήμερα:
- Οδηγός λεωφορείου κυνήγισε και παρέσυρε με το όχημα συνάδελφό του
- Μαίνεται η φωτιά σε εργοστάσιο πλαστικών στην Αυλίδα. Μήνυμα 112 στους κατοίκους για τους καπνούς
- Συγκλονιστικό βίντεο από το Έβερεστ. Ορειβάτες περπατούν δίπλα σε σορούς. 330 νεκροί ορειβάτες
- Δυστύχημα στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής. Οι 6 παραλείψεις στη λειτουργία του crazy dance
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ