Ομάδα 178 ατόμων που ονομάζονται όλοι Χιροκάζου Τανάκα συγκεντρώθηκαν στην Ιαπωνία και κατέρριψαν το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη συνάθροιση ανθρώπων με το ίδιο όνομα και επίθετο.
Ο Σύλλογος Ίδιου Ονόματος Χιροκάζου Τανάκα που ιδρύθηκε το 1994 κατέρριψε με επιτυχία το ρεκόρ στην περιοχή Σιμπούγια του Τόκιο.
Υπήρξε δύο προηγούμενες προσπάθειες το 2011, όταν είχαν συγκεντρωθεί 71 άτομα που έφεραν το ίδιο ονοματεπώνυμο και το 2017 όταν συναντήθηκαν μόνο 87 Χιροκάζου Τανάκα.
Η εκδήλωση στην Ιαπωνία κατέκτησε το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες, που κατείχαν μέχρι τώρα 164 γυναίκες με το όνομα Μάρθα Στιούαρτ, οι οποίες συναντήθηκαν όλες μαζί το 2005.

Ειδήσεις σήμερα:
- Μαίνεται η φωτιά σε εργοστάσιο πλαστικών στην Αυλίδα. Μήνυμα 112 στους κατοίκους για τους καπνούς
- Συγκλονιστικό βίντεο από το Έβερεστ. Ορειβάτες περπατούν δίπλα σε σορούς. 330 νεκροί ορειβάτες
- Δυστύχημα στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής. Οι 6 παραλείψεις στη λειτουργία του crazy dance
- Αεροπορικό δυστύχημα της Air India. Κόπηκε η παροχή καυσίμων στους κινητήρες σύμφωνα με το προκαταρκτικό πόρισμα
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ