Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε ψιλικατζίδικο επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης.
Όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο από κάμερες ασφαλείας, ο δράστης είχε συνεργό.
Tο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έχει στη διάθεσή του εν λόγω βίντεο.
Σε αυτό ο δράστης φαίνεται να αποχωρεί από το σημείο και σε κοντινή απόσταση να συναντάται με τον συνεργό του, ο οποίος εικάζεται ότι είχε τον ρόλο του τσιλιαδόρου.
Από την μέχρι τώρα ανάλυση προκύπτει ότι ο δολοφόνος του 44χρονου μαζί με το άτομο που βρίσκεται διπλά του περπατούσαν λίγα λεπτά πριν τις 04:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου επί της οδού Τριπτολέμου.
Όταν έφτασαν στη συμβολή με την Γρηγορίου Λαμπράκη ο δράστης έκανε αριστερά και πέρασε στο πεζοδρόμιο οπού βρίσκεται το μίνι μάρκετ, εισβάλλοντας με όπλο στα χέρια και σκοτώνοντας τον 44χρονο.

Ειδήσεις σήμερα:
- Επίθεση σε πολεμικό πλοίο των ΗΠΑ και πολλά εμπορικά στην Ερυθρά Θάλασσα. Τι αναφέρει το αμερικανικό Πεντάγωνο
- Συμφωνία 117 χωρών να τριπλασιάσουν την παγκόσμια ισχύ από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας έως το 2030. Μετέχουν ΕΕ, ΗΠΑ και Αραβικά Εμιράτα
- Χάος στη Γερμανία από τις σφοδρές χιονοπτώσεις και τις πολικές θερμοκρασίες. Ελλάδα: Κακοκαιρία «εξπρές» το απόγευμα της Κυριακής
- Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με βροχές, καταιγίδες και χαλάζι
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ