Άλλο ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε αυτή την φορά στη Γλυφάδα, με έναν άνδρα να χτυπά τη σύζυγό του και στην συνέχεια να βάζει τέλος στη ζωή του μόλις έγινε αντιληπτός από την ΕΛΑΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες. η γυναίκα του τον κατήγγειλε στο ΑΤ, μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.
Όταν ο άντρας αντιλήφθηκε πως στο σημείο καταφθάνει η αστυνομία, έτρεξε, ανέβηκε στο διαμέρισμα στην οδό Ικαρίας και κλειδώθηκε μέσα.
Οι αστυνομικοί είχαν ειδοποιήσει προκειμένου να φτάσει στο σημείο διαπραγματευτής της Ελληνικής Αστυνομίας.
Όταν αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι, τον βρήκαν νεκρό, καθώς ο άνδρας φαίνεται να αυτοπυροβολήθηκε.
Κατά πληροφορίες, ο συγκεκριμένος άνδρας είχε ποινικό παρελθόν καθώς είχε απασχολήσει τις αρχές για συμμετοχή σε ληστεία αλλά και υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ έδινε «παρών» στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Ειδήσεις σήμερα:
- Απομακρύνθηκαν τουρίστες από το Γκραν Κάνιον λόγω πυρκαγιάς
- Σεισμός 5 Ρίχτερ στις Στροφάδες ανοιχτά της Ζακύνθου. Αισθητός και στην Ηλεία
- Καυτός προβλέπεται ο Αύγουστος σύμφωνα με το Meteo. Πάνω από τα κανονικά η μέση θερμοκρασία
- Σχέδιο για κλειστή δομή στην Κρήτη. Τι αποφασίστηκε στην σύσκεψη στο υπ. Μετανάστευσης για τις αυξημένες μεταναστευτικές ροές
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ