Η Πισπιρίγκου, φέρεται να ενημέρωσε μια μέρα νωρίτερα για το θάνατο της σπιτονοικοκυράς της από το νοσοκομείο

Η Πισπιρίγκου, φέρεται να ενημέρωσε μια μέρα νωρίτερα για το θάνατο της σπιτονοικοκυράς της από το νοσοκομείο

Η Πισπιρίγκου, φέρεται να ενημέρωσε μια μέρα νωρίτερα για το θάνατο της σπιτονοικοκυράς της από το νοσοκομείο

Στο «μικροσκόπιο» των αρχών έχει μπει τις τελευταίες ώρες και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς των Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη, αναφορικά με το «θρίλερ» της Πάτρας.

Το Mega έφερε στο φως την εικόνα της σπιτονοικοκυράς των Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη, Ευγενία.

Πρόκειται για συνταξιούχο φιλόλογο, η οποία δίδασκε σε σχολεία της Αθήνας, εξ ου και η φωτογραφία που δημοσίευσε η εκπομπή, που βρίσκεται μπροστά στον πράσινο πίνακα, από μια σχολική γιορτή.

Πριν από 12 χρόνια που έχασε τον σύζυγό της, αποφάσισε να επιστρέψει στο πατρικό της σπίτι, στην Πάτρα. Εκείνη έμενε στον 2ο όροφο, ενώ στο ισόγειο διέμενε η οικογένεια του ζευγαριού.

Η περίοδος της εισαγωγής της στο νοσοκομείο

Στις 9 Σεπτεμβρίου του 2020 η γυναίκα εισήχθη στο νοσοκομείο της Πάτρας με αιτιολογία πυρετό άγνωστης αιτίας και, σύμφωνα με μαρτυρίες γυναικών που τη φρόντιζαν, ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι γιατί έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας, αλλά όχι από άλλες ασθένειες.

Τρεις ημέρες αργότερα, στις 12 Σεπτεμβρίου, η 69χρονη τότε γυναίκα απεβίωσε.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ενημέρωσε για το θάνατό της σπιτονοικοκυράς μία μέρα νωρίτερα από το νοσοκομείο!

\Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το flamis.gr, όσοι ήξεραν την 69χρονη σπιτονοικοκυρά γνώριζαν για τις εντάσεις με την Ρούλα Πισπιρίγκου, αφού όχι μόνο το ζευγάρι δεν έδινε το ενοίκιο, αλλά τους έβλεπε να πηγαίνουν εκδρομές.

Εκείνο, πάντως, που προκαλεί εντύπωση, είναι πως η Ρούλα Πισπιρίγκου -όπως ανέφεραν κάποιοι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς- τους ειδοποίησε τηλεφωνικά την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2020 πως η 69χρονη πέθανε, παρά το γεγονός ότι το νοσοκομείο πιστοποίησε το θάνατο της γυναίκας… μια μέρα αργότερα!

«Δεν ξέραμε τίποτα, η αλήθεια θα βγει», λένε οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς

Σημειώνεται πως οι συγγενείς της στην Αιτωλοακαρνανία είχαν χάσει τα ίχνη της και πολλοί έμαθαν για τον θάνατο της ξαδέλφης τους από την τηλεόραση, καθώς δεν είχε επαφές μαζί τους, με τους περισσότερους να λένε ότι ήταν μοναχικός άνθρωπος.

«Ήταν άνθρωπος που έχει μεγαλώσει στην πόλη και τότε εμείς ήμασταν στο χωριό, διαφορετική από εμάς, τα χωριατόπαιδα. Εμείς ξέραμε ότι ήταν στην Αθήνα και τώρα από την τηλεόραση μάθαμε ότι ήταν στην Πάτρα. Εγώ μόνο ξέρω το σπίτι που πήγαινα, γιατί πήγαινα. Είχα πάει πολλές φορές στην Πάτρα, το ήξερα το σπίτι. Εμείς τώρα μάθαμε ότι είχε προβλήματα, ότι ήταν στην Πάτρα, ότι έχει πεθάνει ο άντρας της. Δεν ξέραμε τίποτα», είπε ξαδέλφη της σπιτονοικοκυράς, επισημαίνοντας πως «η αλήθεια θα βγει, να δούμε. Όλοι να ηρεμήσουν, και οι ψυχές, κι αυτή η γυναίκα να ηρεμήσει με αυτά που λέγονται».

Ο Κωνσταντίνος Λέων, δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς, μίλησε στο iefimerida και αποκάλυψε πως η οικογένειά της προχωρά σε νομικές ενέργειες.

«Οι συγγενείς δεν γνώριζαν πολλά. Κάποιοι δεν ήξεραν ότι πέθανε. Δεν ξέρουν τι συνέβη. Θέλουν να μάθουν και τις συνθήκες θανάτου της αλλά και για την περιουσία της. Το ακίνητο που είχε στο ίδιο σημείο με το ζεύγος Δασκαλάκη είναι δικό της. Θέλουν να μάθουν την αλήθεια», είπε  ο Κωνσταντίνος Λέων, δικηγόρος των συγγενών.

Μάνος Δασκαλάκης: Δηλώνει παράσταση πολιτικής αγωγής κατά της Πισπιρίγκου

Με γοργούς ρυθμούς πλέον εξελίσσεται η ανακριτική έρευνα για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας Δασκαλάκη, στις 29 Ιανουαρίου του 2022 στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Τις επόμενες ώρες, δεν αποκλείεται το κατώφλι της ανακρίτριας να περάσει ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, προκειμένου να υποστηρίξει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση που έχει απαγγελθεί στην 33χρονη σύντροφό της για το θάνατο της 9χρονης κόρης τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μάνος Δασκαλάκης αναμένεται να προσέλθει στο ανακριτικό γραφείο σήμερα ή αύριο συνοδευόμενος από δικηγόρος για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής. Ο ίδιος, έχει πλέον αποστασιοποιηθεί πλήρως από την 33χρονη, αμέσως μετά τη σύλληψή της και την απαγγελία κατηγορίας σε βάρος της, η οποία την θέλει να έχει δηλητηριάσει με μεγάλη ποσότητα κεταμίνης την κόρη της μέσα στο θάλαμο του νοσοκομείου Παίδων στην Αθήνα. Σε συνέντευξή του ο Μάνος Δασκαλάκης έχει αναφέρει: «Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά. Είναι ξεκάθαρη η θέση μου. Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου».

Ανεξάρτητα από την δήλωση παράσταση πολιτικής αγωγής που φαίνεται αποφασισμένος να υποβάλλει ο πατέρας της άτυχης Τζωρτζίνας, η 18η τακτική ανακρίτρια που ερευνά την υπόθεση, Χριστίνα Σαλάππα, έχει προχωρήσει λίγες ώρες μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, σε συγκεκριμένες ανακριτικές πράξεις προκειμένου να δοθούν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα της όλης υπόθεσης.

Ειδικότερα, ανακρίτρια ζήτησε ήδη την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της 33χρονης κατηγορουμένης. Σκοπός είναι να διευκρινιστεί κατά τρόπο ξεκάθαρο πως η Ρούλα Πισπιρίγκου προμηθεύτηκε την κεταμίνη, την οποία χορήγησε σύμφωνα με το κατηγορητήριο, σε μεγάλη ποσότητα στην κόρη της Τζωρτζίνα.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στο σπίτι της κατηγορουμένης στην Πάτρα οι αρχές εντόπισαν και κατάσχεσαν οχτώ κινητά τηλέφωνα τα οποία μπαίνουν πλέον στο «μικροσκόπιο» για να ανακτηθούν τα δεδομένα τους, ακόμη κι αν δεν λειτουργούν πλέον. Ακόμη, σημαντικά στοιχεία για την ανάκριση δεν αποκλείεται να εισφέρει και η έρευνα επί της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της Ρούλας Πισπιρίγκου, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πράγματι αναζητούσε, μέσω Διαδικτύου, να προμηθευτεί την κεταμίνη.

Την ίδια ώρα, άμεσα αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν στην ανάκριση ως μάρτυρες γιατροί και νοσηλευτές από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας, το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο αλλά και το Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού» όπου νοσηλεύτηκε και κατέληξε η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Επίσης, την πόρτα της ανακρίτριας θα περάσουν για να εξεταστούν πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος της Ρούλας Πισπιρίγκου όπως και ο εν διαστάσει πλέον σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης.

Από την πλευρά της η 33χρονη κατηγορουμένη, που πλέον βρίσκεται προσωρινά κρατούμενη στον Κορυδαλλό, επιμένει να αρνείται την κατηγορία που της έχει απαγγελθεί και κατά τη διάρκεια της απολογίας στην ανακρίτρια απέδωσε το θάνατο του παιδιού της σε «ανθρώπινο λάθος, χωρίς κάτι τέτοιο να έχει καταγραφεί». Όπως υποστήριξε την ώρα που οι γιατροί του «Αγλαΐα Κυριακού» προσπαθούσαν να κρατήσουν στη ζωή το παιδί της, και ενώ στην ίδια είχαν ζητήσει να αποχωρήσει από το δωμάτιο, «είναι εξαιρετικά πιθανό να χορηγήθηκε αυτή η ουσία στην Τζωρτζίνα από ιατρικό λάθος, υπό την πίεση της κατάσταση που είχε δημιουργηθεί».

«Εγώ δεν είχε ούτε έχω στην κατοχή μου τέτοια φαρμακευτική ουσία ούτε θα μπορούσα να την προμηθευτώ» επισήμανε ακόμη κατά την απολογία της η 33χρονη για να προσθέσει: «Η συγκεκριμένη ουσία δεν διατίθεται σε φαρμακεία και διακινείται αποκλειστικά από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς σε αυστηρά περιορισμένο πλαίσιο, μόνο σε δυο χρήσεις, μία από τις οποίες είναι η Παιδοχειρουργική».

Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Παρακαλούμε σχολιάζετε κόσμια. Υβριστικά σχόλια δεν θα γίνονται αποδεκτά

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

mixanitouxronou.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Χρίστος Βασιλόπουλος

Διευθυντής Σύνταξης: Δημήτρης Πετρόπουλος

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: Δ. Πετρόπουλος - Χ. Βασιλόπουλος Ο.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Δ. Πετρόπουλος - Χ. Βασιλόπουλος

Έδρα - Γραφεία: Σόλωνος 85, ΑΘΗΝΑ 10679

ΑΦΜ: 800991040, ΔΟΥ: Α' Αθηνών

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2103647909

close menu

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.