«Προσωπικά, δε μπορώ να θυμηθώ ούτε μια μέρα από τότε που τελείωσα το κολέγιο, που να μην έπινα ή να κάπνιζα μαριχουάνα ή κάτι τέτοιο. Σταμάτησα τα πάντα όταν έκανα οικογένεια, εκτός από το αλκοόλ.»

Όταν ο Μπραντ Πιτ, αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τον χωρισμό του, αποκάλυψε τον εθισμό του στο αλκοόλ και την αδυναμία του να δείξει πόσο πολύ αγαπάει τα παιδιά του. Παραδέχτηκε πως ο ίδιος ευθύνεται για το διαζύγιο και όταν ρωτήθηκε αν οι τελευταίοι μήνες είναι σαν να θρηνεί για έναν θάνατο, εκείνος απάντησε απλά «Ναι».

Έπινα πολύ, τόσο που έγινε πρόβλημα. Είμαι πολύ χαρούμενος που εδώ και μισό χρόνο δεν πίνω, που είναι γλυκόπικρο μεν, αλλά έχω και πάλι τα συναισθήματά μου στα χέρια μου.

All Brad, All Day #WhitesandsNationalMonument #CarlsbadCaverns #Everglades @gqstyle #BradPitt Celebrating our National Parks Go visit a park! www.nps.gov

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη m c g i n l e y s t u d i o (@ryanmcginleystudios) στις


Στη συνέχεια, εξήγησε πώς κατέστρεψε ακόμα και τη σχέση με τα παιδιά του: «Τα παιδιά είναι πολύ ευαίσθητα. Απορροφούν τα πάντα. Πρέπει να τους κρατάς το χέρι και να τους εξηγείς τα πράγματα. Θέλουν να τα ακούς. Όταν έχω πολλή δουλειά, δεν ακούω. Θέλω να βελτιωθώ σε αυτό».


Χαρακτήρισε τον εαυτό του ως «συναισθηματικά ανάπηρο», ενώ δήλωσε πως δεν ήταν και ο καλύτερος στο να δείχνει στα παιδιά του πώς νιώθει.

Δεν με βλέπω σαν ηθοποιό πια. Μου παίρνει τόσο λίγο από το χρόνο μου και τη συγκέντρωσή μου. Οι ταινίες για μένα είναι σαν φτηνό εισιτήριο για να φτάσω σε όλα αυτά τα σκληρά συναισθήματα. Δε λειτουργεί πια, ειδικά με την πατρότητα… Εύχομαι να μπορούσα να αλλάξω το όνομά μου.

Μιλώντας για τη ζωή του τις εβδομάδες μετά τον χωρισμό, είπε πως ήταν ένα ερείπιο και δε μπορούσε να επιστρέψει στο σπίτι του στο Beverly Hills, είχε περισσότερο ανάγκη να πάει αλλού. Κοιμήθηκε στο πάτωμα ενός φίλου για έξι εβδομάδες, ενώ προσπαθούσε να αντιμετωπίσει την απώλεια της σχέσης του και της οικογένειάς του.

με πληροφορίες από το ladyike.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here