Και τρίτος ναζιστικός χαιρετισμός από τον Κωνσταντίνο Πλεύρη στη δίκη στης ΧΑ. Η αντίδραση της Εισαγγελέως
Απτόητος εμφανίστηκε για τρίτη φορά στη δίκη της Χρυσής Αυγής ο Κωνσταντίνος Πλεύρης. Ο συνήγορος του Ιω. Λαγού προχώρησε ξανά σε ναζιστικό χαιρετισμό, αδιαφορώντας -όπως και την προηγούμενη φορά- για το γεγονός ότι το δικαστήριο συνεδρίαζε.
Αντιθέτως, αυτή τη φορά δεν υπήρξε δικαστής της έδρας που να μην στάθηκε μάρτυρας της ενέργειας Πλεύρη, ο οποίος αμέσως μετά την εκφώνηση των κατηγορουμένων έλαβε το λόγο, μίλησε για «αυνανες της αριστεράς» και χαιρέτισε ναζιστικα δηλώνοντας υποστηρικτής του Μεταξά.
«Κάποιες εφημερίδες έγραψαν ότι ο Λαγός είναι πρώην Ευρωβουλευτής. Κάποιοι τον αποκαλούν δολοφόνο. Υπάρχει παραβίαση τεκμηρίου αθωότητας. Υπάρχει απόφαση δικαστική που λέει ότι ο Κων. Πλεύρης έχει σχέση με τον ελληνικό εθνικισμό και όχι με τον ναζισμό και να μην ακούτε τους αυνάνες της αριστεράς. Εμείς πιστεύουμε στον Μεταξά και χαιρετάμε έτσι» είπε.
Η πρόεδρος από την πλευρά της, αναρωτήθηκε αν αυτή η συμπεριφορά ευνοεί τον εντολέα του, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε περαιτέρω σχόλιο ή επίπληξη.
«Ο Μεταξάς ακολούθησε τον Χίτλερ. Να μας πει ποιος παρέδωσε την Μακεδονία στην κατοχή. Ακούσαμε για αυνάνες της Αριστεράς. Είναι ελεγχόμενος για το ναζιστικό χαιρετισμό. Η ανοχή πρέπει να τελειώνει» ήταν η αντίδραση της εισαγγελέως της έδρας.
πηγή φωτογραφίας EUROKINISSI

Ειδήσεις σήμερα:
- Η υπερθέρμανση του πλανήτη αυξάνεται με πρωτοφανή ρυθμό. Τι δείχνει μελέτη
- Αντιδράσεις για τη δήλωση του καθηγητή ιατρικής και υποψηφίου της ΝΔ Σπύρου Πνευματικού για διαλογή καρκινοπαθών. Τι απαντά ο ίδιος
- Νέο περιστατικό με ασθενοφόρο που έφτασε με καθυστέρηση. Κατέληξε 63χρονη τουρίστρια στη Χαλκιδική
- Χριστιανός από τη Συρία ο 32χρονος που μαχαίρωσε παιδιά στο πάρκο στη Γαλλία. Βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ