Το κατώφλι της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη προκειμένου να καταθέσουν ανωμοτί, θα περάσουν την ερχόμενη εβδομάδα οι βουλευτές -νυν και πρώην- του κόμματος των «Σπαρτιατών» στο πλαίσιο της έρευνας για ενδεχόμενη εξαπάτηση του εκλογικού κοινού.
Συγκεκριμένα, οι 10 βουλευτές του κόμματος των «Σπαρτιατών» και ο ανεξάρτητος Κωνσταντίνος Φλώρος, πρόκειται να καταθέσουν ως ύποπτοι τις δύο πρώτες ημέρες της εβδομάδας, μετά τις σχετικές κλητεύσεις που τους έχουν αποσταλεί. Ωστόσο, όλοι τους αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία προκειμένου να λάβουν γνώση των εγγράφων της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους.
Οι 11 βουλευτές που καλούνται να καταθέσουν είναι οι εξής:
1)Αθανασίος Χαλκιάς 2)Χαράλαμπος Καστιβαρδάς, 3)Γεωργίος Μανούσος, 4)Αλέξανδρος Ζερβέας, 5)Ιωάννης Δημητροκάλλης 6)Διονυσίος Βαλτογιάννης 7)Γεωργίος Ασπιώτης, 8)Μιχαήλ Γαυγιωτάκης, 9)Ιωάννης Κόντης, 10)Πέτρος Δημητριάδης και 11)Κωνσταντίνος Φλώρος.
Υπενθυμίζεται ότι η προκαταρκτική έρευνα είχε ξεκινήσει μετά τις δημόσιες καταγγελίες του επικεφαλής των Σπαρτιατών, Β. Στίγκα, περί “Greek Mafia”, αλλά και για παρασκηνιακές πρακτικές παράνομου τύπου στο κόμμα του, με υπαινιγμούς για τον ρόλο του έγκλειστου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.
Ειδήσεις σήμερα:
- Ποιες είναι οι τρεις όμηροι που απελευθερώνει η Χαμάς. Ξεκινά η εκεχειρία στη Γάζα. Όλες οι φωτογραφίες των 33 ομήρων
- Πέθανε η Καίτη Γκρέυ σε ηλικία 100 ετών. Οι μεγάλες μουσικές συνεργασίες και η πολυτάραχη ζωή
- Αεροπορική εταιρεία του Πακιστάν ζητά συγγνώμη για διαφήμιση με αεροσκάφος της να κατευθύνεται πάνω στον Πύργο του Άιφελ
- Ο Τζο Μπάιντεν χορηγεί χάρη σε 2.500 κρατούμενους για ναρκωτικά λίγο πριν την αποχώρησή του
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ