Ανάθεση της επιμέλειάς του σε επιμελητές ανηλίκων επιβλήθηκε σ’ έναν μαθητή λυκείου ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό δύο συμμαθητριών του. Μετά την απολογία του, ανακρίτρια και εισαγγελέας τον άφησαν ελεύθερο υποχρεώνοντας τον να ακολουθήσει το παραπάνω αναμορφωτικό μέτρο, μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης.
Οι δύο καταγγέλλουσες, μαθήτριες της Γ’ Λυκείου, απευθύνθηκαν στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης της ΕΛ.ΑΣ. αναφέροντας πως ο 17χρονος τις απείλησε ότι θα πάθουν κακό εάν δεν συνευρεθούν μαζί του.
Όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο, η πράξη σε βάρος της πρώτης μαθήτριας τελέστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο κι ένα μήνα αργότερα σε βάρος της δεύτερης. Οι καταγγελλόμενες σεξουαλικές κακοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν σε υπαίθριους χώρους. Οι δύο μαθήτριες γνώριζαν τον 17χρονο μέσα από κοινές παρέες καθώς τον καιρό εκείνο φοιτούσαν στο ίδιο σχολείο.
Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο ανήλικος αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή που του αποδίδεται. Ισχυρίστηκε ότι η μία καταγγέλλουσα ήθελε να τον εκδικηθεί επειδή την είχε απορρίψει ερωτικά, ενώ η δεύτερη τον κατήγγειλε για προσωπικούς της λόγους.

Ειδήσεις σήμερα:
- Πανελλήνιες 2022. Το “απόλυτο” άριστα. Οι υποψήφιοι που έγραψαν 20ρια και ξεχώρισαν
- Εξαρθρώθηκε σπείρα που εξαπατούσε ηλικιωμένους με δήθεν τροχαία συγγενικών τους προσώπων. Πάνω από 300.000 ευρώ η λεία
- «Turkaegean». ΕΔΕ για την υπόθεση διέταξε ο Γεωργιάδης. Για τυχόν παραλείψεις από την ελληνική πλευρά
- Γυναικοκτονία Κουκάκι. “Τη σκότωσα για τη ζήλευα”. Προφυλακιστέος ο 53χρονος δράστης
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ