Συνεχίζει την εμπρηστική ρητορική ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν λέγοντας εμμέσως ότι η Ελλάδα πνίγει πρόσφυγες, ενώ η Τουρκία τους σώζει.
“Την ώρα που άλλες χώρες οι οποίες θεωρούν ότι είναι σύγχρονες, πνίγουν πρόσφυγες στη θάλασσα, εμείς με τις δυνάμεις της Ακτοφυλακής και του Πολεμικού Ναυτικού μας σώζουμε εκατοντάδες χιλιάδες ζωές”, δήλωσε κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης, ενώ παρακολουθούσε την άσκηση “Γαλάζια Πατρίδα”
Ακόμη τόνισε ότι «το να έχουμε μια ισχυρή ναυτική δύναμη δεν είναι επιλογή, είναι αναγκαιότητα. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μέχρι να γίνουμε η πιο ισχυρή χώρα στην περιοχή και στον κόσμο με νέα πλοία, υποβρύχια και οπλικά συστήματα. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην ύψιστη συμβολή στην υπεράσπιση της πατρίδας. Το προσωπικό μας ειδικών καθηκόντων που συμμετείχε στην άσκηση έδειξε ότι ήταν πάντα έτοιμο για την επιχείρηση εκπληρώνοντας τα καθήκοντά του».
Türkiye’s President Erdogan attends The Blue Homeland-2022 naval exercise via video conference https://t.co/Ew28BUGJET
— PresserWatch (@PresserWatch) April 21, 2022
Ειδήσεις σήμερα:
- Σπάνιος κομήτης θα γίνει ορατός για πρώτη φορά μετά από 160.000 χρόνια. Ποιοι θα μπορούν να τον δουν
- Εκπτώσεις 2025. Οι 7 τρόποι για να εντοπίσετε ένα ψεύτικο e-shop. Τι πρέπει να προσέχετε στις on line αγορές
- Γάζα. Πολύ κοντά σε συμφωνία εκεχειρίας Ισραήλ-Χαμάς. Η πρώτη φάση των 42 ημερών και η ανταλλαγή ομήρων
- Ποιοι καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν στην ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ και ποιοι αρνήθηκαν
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ