Ο Γιώργος Μοσχούρης το θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας στο Χαλάνδρι. Φέρεται να είναι μέλος της Greek Mafia

Ο Γιώργος Μοσχούρης  το θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας στο Χαλάνδρι. Φέρεται να είναι μέλος της Greek Mafia

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε πριν από λίγο έξω από ιδιωτική κλινική στην οδό Παπανικολή στο Χαλάνδρι με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός άνδρα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μόλις ο άνδρας εξήλθε από τη κλινική άγνωστοι δράστες τον πλησίασαν με το όχημα τους και ένας εξ’ αυτών άρχισε να πυροβολεί με καλάζνικόφ τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν βρεθεί πάνω από 10 κάλυκες.

Παράλληλα ύστερα από λίγη ώρα βρέθηκε στο Πάτημα Χαλανδρίου ένα όχημα καμένο, που σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ήταν το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες κατά την δολοφονική επίθεση.

Κατά τις ίδιες πηγές tο θύμα ήταν γνωστός στο χώρο της νύχτας με το προσωνύμιο «Θαμνάκιας», «Μεγάλος» ή «Τρελός».

Πρόκειται για τον  Γιώργο Μοσχούρη, ο οποίος στις 27 Ιουλίου 2020 είχε γίνει στόχος ενός αποτυχημένου συμβολαίου θανάτου, έξω από φούρνο-ζαχαροπλαστείο στη Βούλα, όταν οι δύο εκτελεστές τον τραυμάτισαν στην κοιλιακή χώρα, αλλά εκείνος σώθηκε όταν μπήκε έγκαιρα στο θωρακισμένο αυτοκίνητό του. τον Δεκέμβριο του 2020, άγνωστοι εκτέλεσαν στην Ηλιούπολη τον 39χρονο «υπαρχηγό» του, γνωστό με τα προσωνύμια «Μαύρος» ή «Γύφτος».

Λόγω του περιστατικού η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Παπανικολή από το ύψος της οδού Αριστείδου στο ρεύμα προς Δουκίσσης Πλακεντίας καθώς και στην οδό Κ. Παλαιολόγου από το ύψος της οδού Υψηλάντου στο ρεύμα προς τη λεωφόρο Κηφισίας.

Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Παρακαλούμε σχολιάζετε κόσμια. Υβριστικά σχόλια δεν θα γίνονται αποδεκτά

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

mixanitouxronou.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Χρίστος Βασιλόπουλος

Διευθυντής Σύνταξης: Δημήτρης Πετρόπουλος

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: Δ. Πετρόπουλος - Χ. Βασιλόπουλος Ο.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Δ. Πετρόπουλος - Χ. Βασιλόπουλος

Έδρα - Γραφεία: Σόλωνος 85, ΑΘΗΝΑ 10679

ΑΦΜ: 800991040, ΔΟΥ: Α' Αθηνών

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2103647909

close menu

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.