Η βουτιά στη θάλασσα είχε άσχημες συνέπειες για έναν 19χρονο αλλοδαπό, το μεσημέρι της Πέμπτης (6/7), στη Θεσσαλονίκη.
Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του thesstoday.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ο 19χρονος αποφάσισε να κάνει βουτιά από την κεντρική προβλήτα της Περαίας. Στάθηκε άτυχος, όμως, καθώς από τη βουτιά είχε ως αποτέλεσμα να μείνει παράλυτος στα πόδια, εμφανίζοντας σημάδια ημιπληγίας.
Οπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο 19χρονος Σύρος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ», βαριά τραυματισμένος.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε και διακόμισε τον τραυματία, καθώς και στελέχη του Λιμενικού, με το Κεντρικό Λιμεναρχείο να διεξάγει την προανάκριση για το περιστατικό.

Ειδήσεις σήμερα:
- Τσιτσιπάς. «Είναι η πιο δύσκολη κατάσταση που έχω αντιμετωπίσει, έχω ένα όριο…»
- Εργασία 13 ωρών στον ίδιο εργοδότη. Τι προβλέπει το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας
- Πυρκαγιά σε γεωργική έκταση στο Αχλάδι Φθιώτιδας. Προειδοποιητικό μήνυμα του 112
- Θεσσαλονίκη. Στη φυλακή ο αρχηγός της «μαφίας των λουκουμάδων»
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ