Ο υπουργός Οικονομικών εισήχθη χθες στο Ερρίκος Ντυνάν και υπεβλήθη σε επέμβαση – Θα παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγα 24ωρα
Οι γιατροί αναφέρουν ότι η κλινική του εικόνα και η μετεγχειρητική του πορεία είναι εξαιρετική. Ωστόσο θα παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγα 24ωρα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του νοσοκομείου:
Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας εισήχθη στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center εκτάκτως χθες 30/12/2021, με οξύ κοιλιακό άλγος. Κλινικοεργαστηριακώς, διαπιστώθηκε οξεία λιθιασική χολοκυστίτιδα.
Έλαβε την κατάλληλη συντηρητική θεραπευτική αγωγή και υποβλήθηκε σήμερα 31/12/2021 σε λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή επιτυχώς. Η κλινική του εικόνα και η μετεγχειρητική πορεία είναι εξαιρετική.

Ειδήσεις σήμερα:
- Φωτιά στο Γραμματικό. Εντολή εκκένωσης για Μαραθώνα και Άνω Σούλι
- Βλάβη στο κάθισμα του πιλότου οδήγησε στο αεροπορικό δυστύχημα στην Ινδία. Τι αναφέρει το πρώτο πόρισμα
- Συναγερμός στη Ρόδο για διαρροή αερίου σε ξενοδοχείο. Κλειστή λεωφόρος και απομάκρυνση πολιτών (βίντεο)
- Άνδρας εγκλωβίστηκε για δύο μέρες σε φρεάτιο στη Θεσσαλονίκη. Τον έσωσαν παιδιά που τον άκουσαν να φωνάζει
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ