Συντριβή ελικοπτέρου στην Ουκρανία. Νεκρός ο Υπουργός Εσωτερικών και άλλα 15 άτομα
Τουλάχιστον 16 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ο υπουργός Εσωτερικών της Ουκρανίας και δύο παιδιά, έχασαν τη ζωή τους σήμερα, ενώ 22 διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο μετά τη συντριβή ελικοπτέρου το πρωί κοντά στο Κίεβο, στην πόλη Μπρόβαρι, σύμφωνα με την αστυνομία.
“Έχουμε πληροφορίες για 16 νεκρούς, μεταξύ των οποίων 2 παιδιά”, αναφέρει η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.
Ο υπουργός Εσωτερικών, Denys Monastyrsky ο υφυπουργός του και άλλος ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος που επέβαιναν στο ελικόπτερο σκοτώθηκαν επίσης, διευκρινίζεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.
Σύμφωνα με αξιωματούχους, εκτός των δύο παιδιών που έχασαν τη ζωή τους, δέκα παιδιά έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο.
Ασθενοφόρα, αστυνομικοί και πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος, σύμφωνα με τον Κουλέμπα.
Εκπρόσωπος της ουκρανικής αστυνομίας της περιφέρειας της ουκρανικής πρωτεύουσας, τον οποίο επικαλέστηκε το δημόσιο δίκτυο Suspilné, δήλωσε επίσης ότι “πυρκαγιά ξέσπασε” την ώρα του δυστυχήματος.

Ειδήσεις σήμερα:
- Τραμπ κατά Πούτιν. «Λέει πολλές @@@@ για την Ουκρανία». Υπόσχεση για νέα αποστολή όπλων στο Κίεβο
- Ξεπέρασε τους 41 βαθμούς η θερμοκρασία την Τρίτη. Στο «κόκκινο» ο υδράργυρος και αύριο
- Ένταση με τη Λιβύη. Ανεπιθύμητοι Ευρωπαίοι υπουργοί στην Ανατολική Λιβύη. Ακυρώθηκε η επίσκεψη Πλεύρη
- Απέτυχε η μεταμόσχευση των νεφρών της 62χρονης. Τι έδειξε το πόρισμα για τη μοιραία μετάγγιση
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ