Τα δύο νοσοκομεία παίδων της Αθήνας ανακαινίστηκαν για τους μικρούς ασθενείς

Τα δύο νοσοκομεία παίδων της Αθήνας ανακαινίστηκαν για τους μικρούς ασθενείς

Το μεγαλόπνοο έργο της ανακαίνισης των δυο Νοσοκομείων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη δέσμευση της ΟΠΑΠ Α.Ε. στη νέα γενιά.

Την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, η ΟΠΑΠ παρέδωσε τους δύο πρώτους πλήρως ανακαινισμένους ορόφους στα Νοσοκομεία Παίδων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού».

Συγκεκριμένα, στους δύο υπερσύγχρονους πλέον ορόφους των Νοσοκομείων έγιναν όλες οι απαραίτητες κτιριακές επισκευές και αισθητικές παρεμβάσεις αλλάζοντας πλήρως την εικόνα τους.

Στο Νοσοκομείο «Η Αγία Σοφία» ανακαινίστηκαν οι δύο Νοσηλευτικές Μονάδες του 5ου ορόφου συνολικού εμβαδού 1.800 τετραγωνικών μέτρων και δυναμικότητας 50 κλινών, καθώς και η Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας Νεογνών δυναμικότητας 50 θερμοκοιτίδων.

Στο Νοσοκομείο «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού» ανακαινίσθηκε η Νοσηλευτική Μονάδα του 3ου ορόφου της Α’ Πτέρυγας συνολικού εμβαδού 550 τετραγωνικών μέτρων που έχει δυναμικότητα 34 κλινών και αντικαταστάθηκε ο κεντρικός ανελκυστήρας.

Επιπλέον, έγινε επισκευή και μερική αντικατάσταση του Ξενοδοχειακού και Γραφειακού Εξοπλισμού και των δύο Νοσηλευτικών Μονάδων.

Η προσπάθεια της ΟΠΑΠ συνεχίζει και φέτος με στόχο να ευαισθητοποιηθεί ακόμη περισσότερος κόσμος και να συμμετάσχει στη μοναδική αυτή προσπάθεια για το μέλλον των παιδιών.

Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Παρακαλούμε σχολιάζετε κόσμια. Υβριστικά σχόλια δεν θα γίνονται αποδεκτά

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

close menu