Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη (18/6) και καταγράφηκε σε βίντεο από αρκετούς τουρίστες. Το υλικό δείχνει έναν άγνωστο άνδρα να σκαρφαλώνει πάνω από τα μεταλλικά εμπόδια που περιβάλλουν το 262 ετών μνημείο πριν κατευθυνθεί προς τη δεξιά πλευρά.
Ο άνδρας, που αργότερα αναγνωρίστηκε ως 27χρονος Ουκρανός, ήταν ντυμένος με καφέ φόρμα και πράσινα παπούτσια.
Η ιταλική αστυνομία επενέβη γρήγορα και φώναξε στον άνδρα να κατέβει από την κατασκευή ύψους 86 μέτρων. Ένας αστυνομικός εθεάθη μάλιστα να σηκώνει τα πόδια του παντελονιού του, ετοιμαζόμενος να μπει στο νερό αν χρειαστεί.
Το πλήθος, μεταξύ των οποίων και πολλοί Βρετανοί τουρίστες, ζητωκραύγαζε καθώς η αστυνομία συνέλαβε με επιτυχία τον άνδρα. Η αντίδραση αυτή υπογράμμισε την απογοήτευση του κοινού για τέτοιες απερίσκεπτες συμπεριφορές σε ιστορικούς χώρους.
Το γεγονός αυτό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά περιστατικών στη Φοντάνα ντι Τρέβι τον τελευταίο χρόνο.
Ειδήσεις σήμερα:
- “Όχι” στην απομάκρυνση λύκων από την Πάρνηθα με εισαγγελική εντολή
- Ισραήλ – Ιράν. Νέες εκατέρωθεν πυραυλικές επιθέσεις και βομβαρδισμοί. «Αν συνεχίσει ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ Χουσεΐν»
- Άραχθος. Στην Πάτρα η μεταμόσχευση νεφρού και παγκρέατος του 12χρονου. Τα υπόλοιπα όργανα σε Ιταλία και τη Γερμανία
- Γιατρός ομολόγησε ότι έδινε παράνομα κεταμίνη στον Μάθιου Πέρι. Δίδασκε στον βοηθό του ηθοποιού πως να του το χορηγεί
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ