Με τη βοήθεια 11 οχημάτων γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας ένα 13χρονο κορίτσι έστειλε μήνυμα στον μπαμπά της που είναι αστροναύτης!

Η εταιρεία Hyundai επέλεξε ως μέρος της διαφημιστικής της καμπάνιας για να προβάλει το νέο της μοντέλο, να βοηθήσει τη μικρή Στέφανι να στείλει ένα μήνυμα στο πατέρας της, που εργάζεται στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό ISS.
Ο πατέρας της θα λείπει για περίπου 7 μήνες.

Τα αυτοκίνητα μετέβησαν στη λίμνη Νταλαμάρ στη Νεβάδα και με τα αποτυπώματα από τις ρόδες «έγραψαν» στην έρημο το μήνυμα «Steph loves you» (Η Στεφ σε αγαπά), αντικαθιστώντας τη λέξη «love» με μια καρδιά.

Εμπειρογνώμονες από την Κορέα, την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν την εικόνα μήκους  5,55 χιλιόμετρων, όσο είναι δηλαδή σε μέγεθος περίπου το Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης. Η εικόνα είναι μοναδική καθώς τα 11 οχήματα κατάφεραν να σχεδιάσουν τόσο προσεκτικά το μήνυμα στην άμμο ώστε να μοιάζει με αντίγραφο χειρόγραφου.

Η εικόνα έγινε ορατή από τον διαστημικό σταθμό, που βρισκόταν σε απόσταση 300 χλμ από την γη. Ο μπαμπάς της μικρής τράβηξε φωτογραφία το μήνυμά της από το διάστημα, για να δείξει στην κορούλα του, πως το σχέδιό της πέτυχε!

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του βιβλίου Γκίνες, είναι το μεγαλύτερο μήνυμα που γράφτηκε ποτέ από ρόδες αυτοκινήτων.
Δείτε το βίντεο με τίτλο «Ένα μήνυμα στο διάστημα». Η δημιουργία του μηνύματος ξεκινά στο 1:25

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here