Νέα ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της Μαντόνα μετά την περιπέτειά της με τη βακτηριακή λοίμωξη που την οδήγησε στη ΜΕΘ. Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του «ΤΜΖ», η διάσημη τραγουδίστρια δεν αναρρώνει τόσο γρήγορα όσο αναμενόταν.
Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα, η Μαντόνα «είναι ακόμα αδύναμη και πολύ κουρασμένη», με αποτέλεσμα να περνάει αρκετές ώρες στο κρεβάτι.
Οι πληροφορίες αυτές έγιναν γνωστές, καθώς πλησιάζει η 15η Ιουλίου, ημερομηνία στην οποία είναι προγραμματιμένη η έναρξη της περιοδείας της Μαντόνα από το Βανκούβερ, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει ανακοινωθεί νέα ημερομηνία.
Υπενθυμίζεται ότι ο επί χρόνια μάνατζερ της τραγουδίστριας, ο οποίος ήταν και αυτός που ανακοίνωσε τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, είχε δηλώσει ότι περιμένει «πλήρη ανάρρωση» της πελάτισσάς του. Σύμφωνα με το «ΤΜΖ», η Μαντόνα δεν έχει συζητήσει με κανένα άτομο του στενού περιβάλλοντός της για την περιοδεία.

Ειδήσεις σήμερα:
- Το Instagram δοκιμάζει λειτουργία αναδημοσίευσης στο feed. Πώς θα γίνεται
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ανοιχτά της Γαύδου. Έγινε αισθητός στην Κρήτη
- “Όχι” από τους ειδικούς στην απομάκρυνση λύκων από την Πάρνηθα με εισαγγελική εντολή
- Ισραήλ – Ιράν. Νέες εκατέρωθεν πυραυλικές επιθέσεις και βομβαρδισμοί. «Αν συνεχίσει ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ Χουσεΐν»
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ