Ποια είναι η διάσημη ηθοποιός που ψηφίστηκε μια από τις πιο σέξι ηθοποιούς στον κινηματογράφο. Έπαιξε σε πολλές τολμηρές ταινίες και παραλίγο να αρνηθεί τον πιο εμβληματικό ρόλο της καριέρας της

Ποια είναι η διάσημη ηθοποιός που ψηφίστηκε μια από τις πιο σέξι ηθοποιούς στον κινηματογράφο. Έπαιξε σε πολλές τολμηρές ταινίες και παραλίγο να αρνηθεί τον πιο εμβληματικό ρόλο της καριέρας της
Στο σχολείο ήταν πολύ ντροπαλή και ήθελε να γίνει μουσικός. Έκανε καθημερινά μαθήματα πιάνου, αλλά σταμάτησε να παίζει όταν πέθανε ο Ρώσος δάσκαλός της.

Μεγάλωσε σε μια γειτονιά του Λος Άντζελες. Ο πατέρας της είχε ρίζες από τη Γερμανία και την Αγγλία και η μητέρα της από την Κόστα Ρίκα. Οι πρόγονοί της ήταν πολιτικοί και είχαν συγγενικούς δεσμούς με τους κυβερνήτες της Κόστα Ρίκα.

Aποφάσισε να σπουδάσει θέατρο και δημοσιογραφία και σε νεαρή ηλικία εργαζόταν ως σερβιτόρα.

Από μικρή ήταν θαυμάστρια του Τζον Τραβόλτα και για να τον συναντήσει είχε πει ψέματα στον ατζέντη του ότι ήταν ρεπόρτερ για να του πάρει συνέντευξη. Τελικά δεν κατάφερε να του πάρει “συνέντευξη”, επειδή το πρόγραμμά του ηθοποιού ήταν φορτωμένο, αλλά αρκετά χρόνια αργότερα έπαιξαν μαζί στον κινηματογράφο.

Ήταν πολύ όμορφη και τα λαγωνικά του Λος Άντζελες δεν άργησαν να την εντοπίσουν.

Ενώ παρακολουθούσε ένα θεατρικό έργο, ένας ατζέντης την είδε και της πρότεινε να την αναλάβει. Ξεκίνησε την καριέρα της με μικρούς ρόλους στην τηλεόραση. Τότε γνώρισε τον μετέπειτα σύζυγο της, τον ηθοποιό Μπράιαν Μπέντεν με τον οποίο απέκτησαν μια κόρη.

Παρόλο που δεν συμμετείχε σε μεγάλες παραγωγές, άρχισε να αναλαμβάνει πιο προκλητικούς ρόλους, οι οποίοι την καθιέρωσαν στον χώρο.

Με τον Κέβιν Κόστνερ στη ταινία "Εκδίκηση Πάθους"

Με τον Κέβιν Κόστνερ στη ταινία “Εκδίκηση Πάθους”

Η μεγάλη αναγνωρισιμότητα ήρθε το 1987 με την ταινία «Οι Κοριοί», όπου δεν δίστασε να εμφανιστεί γυμνή.

Το 1990 έπαιξε στο πλευρό του Κέβιν Κόστνερ και του Άντονι Κουίν στην ταινία «Εκδίκηση Πάθους”. Οι χαρακτηριστικές στιγμές της ταινίας ήταν οι ερωτικές σκηνές με τον Κόστνερ στο αυτοκίνητο και στη λίμνη.

Τη δεκαετία του ’90 ψηφίστηκε από το περιοδικό Empire ως μια από τις πιο σέξι ηθοποιούς στην ιστορία του σινεμά. Έπαιξε στην ταινία «Στιγμιότυπα» και το 2011 πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική σειρά “Revenge”.

Ο πιο αναγνωρίσιμος ρόλος της ήταν η Κόρα Μονρό στη ταινία του Μάικλ Μαν το 1992.

Όταν διάβασε το σενάριο δεν ενθουσιάστηκε και δεν ήθελε να συμμετέχει. Έπειτα από πιέσεις του ατζέντη της δέχτηκε να συναντηθεί με τον σκηνοθέτη και συμφώνησε να περάσει από οντισιόν. Τελικά κέρδισε τον ρόλο και έγινε διάσημη σε όλο τον κόσμο.

Η ταινία ήταν «Ο τελευταίος των Μοϊκανών» και η ηθοποιός είναι η Μάντλιν Στόου.

rossΔιαβάστε στη “ΜτΧ”: Ποιο είναι το αγόρι που ήθελε να γίνει γιατρός; Κόντεψε να απορρίψει τον σημαντικότερο ρόλο της καριέρας του, αλλά τελικά έγινε ένα από τα πιο διάσημα «φιλαράκια» στον κόσμο

Ακολουθήστε την mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr