Σεισμική δόνηση μεγέθους 4.6 Ρίχτερ κατέγραψε το σεισμολογικό δίκτυο του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Ο σεισμός έγινε σε απόσταση 228 χλμ. ΝΑ των Αθηνών και το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στο θαλάσσιο χώρο 13 χλμ. ΝΝΔ της Αρκεσίνης Αμοργού.
Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο σεισμολόγος Γεράσιμος Παπαδόπουλος ανέφερε ότι «Δε φαίνεται να αλλάζει η γενική εικόνα σεισμικής ύφεσης που υπάρχει στην περιοχή μετά την έντονη δράση του περασμένου Φεβρουαρίου».
Συγκεκριμένα έγραψε:
«Σεισμός μεγέθους 4,6 πριν από λίγα λεπτά στο θαλάσσιο χώρο μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού. Δε φαίνεται να αλλάζει η γενική εικόνα σεισμικής ύφεσης που υπάρχει στην περιοχή μετά την έντονη δράση του περασμένου Φεβρουαρίου».
Καταδίωξη στην Αττική Οδό μετά από διάρρηξη στον Μαραθώνα. Προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε οχήματα
Ένταση προκαλεί η Λιβύη για τα δύο οικόπεδα νοτίως της Κρήτης. Τι απάντα η Ελλάδα

Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ