Ένα ακόμη περιστατικό επίθεσης σε παρέα ανηλίκων σημειώθηκε, αυτή τη φορά στην περιοχή της Κηφισιάς, αργά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, συμμορία περίπου 20 ατόμων, λίγο μετά τις 22:30, επιτέθηκε σε τετραμελή παρέα ανηλίκων που βάδιζαν στη λεωφόρο Κηφισίας, για να τους ληστέψουν.
Οι δύο ανήλικοι κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ οι δράστες χτύπησαν τους άλλους δύο και τους πήραν το κινητό τηλέφωνό τους. Σημειώνεται, ότι ο ένας από τους δύο 14χρονους που δέχθηκαν την επίθεση, διακομίστηκε σε νοσοκομείο.
Η ΕΛΑΣ διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ειδήσεις σήμερα:
- Αλεξανδρούπολη. Προφυλακιστέος με την κατηγορία της κατασκοπείας ο 59χρονος για φωτογράφιση στρατιωτικού υλικού
- Μελόνι. «Θέλω να ξανακατέβω στις επόμενες εκλογές λέγοντας στους ψηφοφόρους: κάναμε ό,τι είχαμε υποσχεθεί»
- Κατερίνη. Μία 16χρονη το θύμα της άγριας δολοφονίας που κατηγορείται ότι διέπραξε 17χρονος Πολωνός. Συμμετείχε σε πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών
- Πατέρας για 4η φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Το όνομα της κόρης του
Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ