1982. Η προφητεία του Χάρυ Κλυνν για την πρόκριση της Ελλάδας με πέναλτι στο τελευταίο λεπτό. Επαληθεύτηκε μετά από 32 χρόνια

1982. Η προφητεία του Χάρυ Κλυνν για την πρόκριση της Ελλάδας με πέναλτι στο τελευταίο λεπτό. Επαληθεύτηκε μετά από 32 χρόνια
Δείτε το προφητικό βίντεο του Χάρρυ Κλυνν του 1982, στο οποίο περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο προκρίθηκε η Ελλάδα κόντρα σε αφρικανική χώρα.
Η εθνική ομάδα ήταν σε πλήρη σύνθεση: Κυρδιμήρης, Τσακατσούκας, Καραμήτρος, Κλαπαντάρας, Χατζημιζήθρας και ο χρυσός σκόρερ Μάϊκ Γιαουρτάκος.

Το 2014, 32 χρόνια αργότερα, η Εθνική Ελλάδος αγωνιζόταν εναντίον μίας αφρικανικής χώρας, της Ακτής Ελεφαντοστού. Ο αποκλεισμός απείχε μόλις λίγα δευτερόλεπτα και η αγωνία είχε φτάσει στα ύψη.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής ήταν ο Έλληνας διεθνής Γιώργος Σαμαράς, που λύτρωσε την Εθνική.

Με εύστοχο πέναλτι το εθνικό συγκρότημα προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.Πού να το ήξερε ο Χάρρυ Κλυνν, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 21 Μαΐου 2018, ότι το 1982, ντυμένος παπάς, το προφητικό σατυρικό του βίντεο θα γινόταν πραγματικότητα.

Κύριε ελέησον…
Διαβάστε στη “ΜτΧ”: «Φουντούνια σαλάμ, φουντούνια μαλέκομ, φουντούνια φατάχ, φαντούνια ουλάχατα, ουλάχατα». Οι αντισυμβατικές διαφημίσεις του Χάρρυ Κλυνν, που υποστήριζε ότι έτσι έκανε ανταρτοπόλεμο

Ακολουθήστε τη mixanitouxronou.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στη mixanitouxronou.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Παρακαλούμε σχολιάζετε κόσμια. Υβριστικά σχόλια δεν θα γίνονται αποδεκτά

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

close menu